• Windows en Mac
  • Powered by ISP Software
  • Contact

Professionele ICT-leverancier voor order gestuurde bedrijven

UW ORGANISATIE WORDT UITGEDAAGD

Door nieuwe wetgeving en maatschappelijke veranderingen.

ISP-Vision helpt u op deze ontwikkelingen in te spelen. ISP-Vision is dé geïntegreerde automatiseringsoplossing waarin uw strategie en businessmodel altijd leidend zijn. Dit biedt u maximale flexibiliteit en wendbaarheid in uw bedrijfsvoering.

En geeft u up-to-date inzicht in de performance van uw bedrijf en de afzonderlijke bedrijfsonderdelen. ISP-Vision: uw zekerheid voor de toekomst.

Één systeem

1

Met ISP-Vision creëert u uniformiteit in uw ICT-landschap. Dit maakt het beheer eenvoudiger, efficiënter en dus goedkoper. Omdat de user interfaces identiek zijn, kunnen medewerkers van de verschillende bedrijven elkaar bovendien zonder problemen waarnemen.  

Schaalbaar

2

ISP-Vision beweegt met uw organisatiegrootte en organisatiestructuur mee. Het programma is eenvoudig schaalbaar in grootte, aantal bedrijfsonderdelen en in de inrichting van de modules. 

Delen én afschermen

3

U bepaalt zelf welke informatie en functionaliteiten tussen de bedrijven gedeeld worden en welke niet.  

Management rapportages

4

Met ISP-Vision krijgt up-to-date inzicht in de performances van uw bedrijf. Op welk niveau dan ook. Per specifiek order, per bedrijfsonderdeel of getotaliseerd voor het totale bedrijf. Zo houdt u eenvoudig grip op uw bedrijfsvoering. 

Alle gebruikersvormen

5

ISP-Vision is beschikbaar als softwareprogramma voor pc’s of bedrijfsnetwerken en online als SaaS oplossing. Het is in alle vormen mogelijk om mobiel – tijd- en plaatsonafhankelijk – te werken in ISP-Vision.        

Jarenlange ervaring

6

ISP-Vision is ontwikkeld op basis van bijna 30 jaar kennis van, en ervaring in, de zonwering markt. 

Hardware en platform onafhankelijk

7

Het is beschikbaar als softwareprogramma voor pc’s of bedrijfsnetwerken en online als SaaS oplossing. Het is in alle vormen mogelijk om mobiel – tijd- en plaatsonafhankelijk – te werken.  

Continue doorontwikkeling

8

Samen met een team enthousiaste medewerkers met kennis van ICT-zaken.

Geïnteresseerd? 

BEL